Sådan har du linjefag

Sådan har du linjefag på Langelands Efterskole

Linjefag er Langelands Efterskoles flagskib. Vores elever har lyst til at skabe og udfolde sig, både nybegyndere og prof.

Vi har 5 kreative efterskolelinjer, som hver normaluge har 7 lektioners undervisning.

Når du melder dig ind, vælger du dit stamlinjefag, det som du brænder mest for. Dette linjefag starter du med, men det er muligt for dig at skifte i løbet af året. Du kan dog også blive på det samme linjefag, hvis du ønsker at fordybe dig mere.

I uge 41 har vi linjeuge og du skal arbejde koncentreret med dit linjefag hele ugen. Det er en uge der sprudler af aktivitet og kreativitet. Ugen slutter med, at vi inviterer forældre til at se resultaterne af ugens arbejde.

I ugerne 6 og 7 laver vi "den store forestilling". Alle elever er involveret og samarbejder om at sætte denne fantastiske forestilling op.

Vores værksteder er altid åbne i fritiden, og bliver flittigt brugt af alle skolens elever på kryds og tværs af linjehold.

Se mere på de enkelte linjefag her.