Linjefag

KUNST-MUSIK-TEATER-FILM-SPILDESIGN

På Langelands Efterskole har vi 5 kreative linjefag, som hver uge har 7 lektioners undervisning.

Når du melder dig ind, vælger du dit stamlinjefag - det som du brænder mest for. Dette linjefag følger du i de fleste uger.

I uge 41 har vi linjeuge og du skal arbejde koncentreret med dit linjefag hele ugen. Det er en uge, der sprudler af aktivitet og kreativitet. Ugen slutter med, at vi inviterer forældre til at se resultaterne af ugens arbejde.

I ugerne 6 og 7 laver vi "den store forestilling". Alle elever er involverede og samarbejder om at sætte denne fantastiske forestilling op.

Vores værksteder og undervisningslokaler er altid åbne i fritiden, de og bliver flittigt brugt af alle skolens elever på kryds og tværs af linjehold.

Mere om linjerne
Du skal vælge Musik linjen, hvis du elsker at spille musik sammen med andre, Teater linjen, hvis du elsker at optræde, Kunst linjen, hvis du elsker at male og tegne, Film linjen, hvis du har interesse i at arbejde all-round med filmmediet og Spildesign, hvis du har lyst til at arbejde kreativt med spiludvikling.