Kostpolitik

På Langelands Efterskole kan vi nu også prale af at vi har fået tildelt det nye REFOOD mærke som udmærkelse for at undgå unødig madspild.

Det har vi fordi vi i vores dagligdag er meget dygtige til bl.a. at genanvende vores madrester, lave passende mængder af mad, samt ved tallerkenstørrelsen at animere til at eleverne ikke øser mere op, end de kan spise. Derudover sender vi vores madaffald til DAKA hvor det bliver genanvendt i en Biogas produktion.

Vi er stolte af mærket, som tager sig godt ud sammen med ”Det grønne flag” fra friluftsrådet, som vi fik som anderkendelse af vores samlede tiltag på miljøområdet. Vi tror på, at vores fokus på disse områder, skærper elevernes lyst og evne til selv at gøre en miljømæssig indsats, medens de går på skolen, men ikke mindst i deres liv fremover.

Jacob, der er køkkenleder, sørger for at du får god, spændende og varieret mad.

Se månedens madplan her